minilivskunskap

Stundtals sitter jag fastklistrad med min bok. Slukar allt och det går jättebra.
Stundtals somnar jag med boken i knäet. Orkar inte mer.
Det är jättejättejätteintressant och jag tycker att det här är en av de bässta kurserna, men det är så fruktansvärt mycket som ska in.
Det bästa är när man läser klassens egna tentafrågor och inser att något pucko tycker att man får UVI av pseudomonas aeruginosa. För det har jag full koll på att man INTE får. Då känns det bra. det får man faktiskt av E.coli och en staphylokock som tillhör normalfloran en KNS. den som inte är epidermis, men det är inte übervanligt.
Synd bara att jag inte har någon koll alls på svampinfektioner och parasiter. Virus är inte heller någon stark sida.
JAg hoppas på frågor om meningiter, för det kan jag som ett rinnande vatten.
Och jag har lärt mig att skilja på listeria och legionella. (helt ärligt är jag osäker på vad listeria är, men jag tror att det ger meningit hos små barn, och den gömmer sig nog i cellerna.)
Jag försöker få till små knep.
typ. botox - botulism, alltså förlamning. motsatsen till tetani. kommer från samma släkte, nämligen clostridierna som är sporbildande anaeroba jordbakterier. Och det är bara grampositiva stavar som bildar sporer. (clostridier och bacillus, typ antrax och kanske även de där som gav diarréer.)

Vilket härligt babbel det blev. Men det får mig att känna mig som om jag kan det.
Det gäller bara att kunna skilja på de olika gasteroenteriterna.
Och lära sig lite om vilka antibiotka man ska ta vid vilket tillfälle.

(insåg efter en stunds studerande att man visst kan få UVI av pseudomonas)

Hursom, jag kan inte skratta utan att få massiva smärtor i ryggmuskulaturen. Det är inte bra att slåss.

Väl mött

muskelvärk, ryggvärk och ledvärk

Jag har aldrig gillat clowner och cirkusar. Förstår helt enkelt inte riktigt grejen med det.
Därför var spaniens bidrag i gårdagens meldoifestival ingen hit alls. Tyckte det var jättedåligt och jättetöntigt. Men så kommer det en lite ljusglimt. En tokig kille i mössa hoppar upp på scenen, förbi vakterna, ställer sig mellan krulltotten som sjunger och hans dansare och dansar med en lite stund. Han ser uppriktigt överlycklig ut. Glad ända in i själen. Killen har ju lyckats med det halvt omöjliga, så det är ju inte så konstigt att han är glad liksom.

Nu är jag helt slapp i musklerna. Jag försöker anteckna när jag tentapluggar, men det går inte för min händer och armar bara skakar. De vibrerar lite smått. Kroppen kommer nog inte återhämta sig helt än på ett tag.
Jag och bror måste fortsätta med dessa sjukt jobbiga träningspass. Helt underbart att få utlopp för alla aggressioner. Jag får ta och bygga upp en rejäl ilska inför nästa gång.
Jag kommer inte kunna lyfta mina armar imorgon. Det är en omöjligthet!
Det är inte efter alla träningspass som händerna lluktar värre än fötterna. Det där med att dela handskar är faktiskt lite smått vidrigt. faktiskt. Svett är ju inte högt upp på min myslista direkt.
Blev dessutom uppraggad av en tjej efter passet var slut, för att jag såg ut som en tuff brud! Så nu ska jag och Snäppan värva in oss i Uppsalas feminina rugbylag! kanonbra - för jag har så bra bollkontroll!

Ny vecka, nya tag - TENTAPLUGG HERE I COME!!


Väl mött

Rewrite my history

Idag har jag iallafall försökt vara effektiv. Men det är inte så lätt att försöka komma ihåg allt. Det är fantastiskt lätt att blanda ihop bakterier och bakterier. Det är ju inte jättestor skillnad mellan dom liksom. Virus har jag inte ens påbörjat.
Hur ska detta sluta?
Imorgon kör vi ännu ett ryck!

Igår när jag skulle cykla hem från baktlab tog jag fram min cykelnyckel och skulle precis stoppa in den i låset när jag märker att något inte riktigt stämmer. Min hoj står nämligen helt olåst och har stått så hela dagen! Ibland ska man ha fruktansvärt mycket tur och inte bli av med cykeln alltså.
Tyvärr slutade min lycka ungefär där. På kvällen när vii kommer ut från Orvars går jag längs ån för att plocka upp cykeln. Hittar den bland miljoner andra, börjar cykla iväg. Charlott och emelie påpekar dock att badhjulet inte ser helt ok ut. Punka! Hur drygt är inte det? Så nu står hon där ensam nere på stan och väntar på att jag ska lämna in henne till cykelviktor. Det värsta är att jag nu måste GÅ för att ta mig någonstans. Jag kommer vara tvungen att GÅ till bolönderna imorgon. Och GÅ till skolan på måndag. Och GÅ ner till stan för att lämna in cykeln. Suck säger jag bara. SUCK för pajja cyklar!

Väl mött

effektivt deffensiv!

Jag kommer hem och öppnar min brevlåda. Ett brev från akademiska sjukhuset.
intressant! tänker jag.
I ungefär en hundradels sekund
Sedan kommer jag på vad det är för jävla brev.
NEJ, NEJ, NEJ och åter NEJ!

bäste student,
Du är efter tre injektioner EJ immun på hepatit B.
Kontakta oss (till hösten) för ny tid och ännu en jävla spruta. Denna gång är vi barmhärtiga nog att ge den intramuskulärt! Mycket nöje!

Älska mitt immunförsvar, reagerar inte på något.

Nu har jag sagt upp mitt vackra studentrum. Tiden i korridor har varit fin. Nu har jag levt klart det glada, tokiga, unga studentlivet och går in i den vardagstristess som utmärker sambolivet.


Väl mött

master of hair

Mästerfrisören har gjort ännu ett ingrepp.
Om någon vill klippa sig och bli snygg i håret är det bara att höra av sig.
Jag klipper fint och bra och helst lite smått berusad. Det blir riktigt snyggt. Jag lovar.
Rackarbergsfrisörerna har fått en grym konkurrent.
Mycket billigare.
Jag tar betalt i alkohol, groggvirke och trevligt sällskap.
Alla som tycker att martin har fin frisyr är välkomna att ställa upp som försökskaniner,
Alla som tycker att martin har en ful frisyr har dåligt omdömme!

jag är dock mer tveksam om mitt eget hårs vara eller icke vara.

godnatt och väl mött!

Smootheaah!

Rätt ofta inser jag ju att jag inte har världens bästa omdöme.
Ungefär som igår kväll när jag är astrött och gräver fram en sladd bakom min tv, trasslar in den i mina fötter och i en av di där pinnarna som står där bakom tvbänken. (pinnarna står förövrigt där eftersom jag i höstas puttade omkull den enorma vasen som de stod i så att den gick i hundramiljoner bitar)
Jag snubblar lite lätt över allt och sladden och pinnen drar självklart med sig en av mina übervackra ljusstakar så att den går i en miljard bitar som fullkomligt flyger ut över min bänk och mitt golv.
Jätteglad tjej måste i mörkret gräva fram dammsugaren för att ta reda på det kaos hon ställt till med. Då är man inte glad när man går och lägger sig vill jag lova!
Vad skulle jag gräva fram den där sladden för?! Hur nödvändligt exakt var det?
Jag funderar över mitt eget omdöme oftare än så också. ungefär jämt. jag är för naiv och lättlurad helt enkelt.

Plus dock är att jag upptäckte att Vampires inte alls är slut för säsongen. Torsdag klockan åtta är det tillbaka i rutan igen efter två långa veckors uppehåll!

Idag fyller Johan gammal gubbe (23 år, och alla vet ju att det är då det börjar gå utför), det firar vi med alkohol på Taket! yay!

Väl mött

tjugotre-fyrtiofem och planetmat

Jag är mycket nöjd över dagens insats.
När jag kom hem från skolan vid halv fyra, lagomt irriterad på hela jävla korint-systemet som har jävlats med mig hela jävla skitdagen, var jag inte ett dugg sugen på att bege mig ut och springa. Jag ville mest lägga mig och sova, vilket jag iochförsig också gjorde en stund.
Klockan sex åkte vi ner till starten och jag var fortfarande måttligt sugen på att springa tillsammans med tusentals andra svettiga människor. Det är trångt och svettigt och dom är ivägen. Vad mer behöver jag tillägga?
Sedan taggar jag av någon märklig anledning till, starten går, tävlingsmänniskan Kerstin kikar fram och hon kutar i mål på den fantastiska tiden 23.45. Jag har nog aldrig varit så stolt över mig själv på vääldigt länge.
Och picknicken efteråt var ju fantastisk. Mm. smörgåsar, smarrigt pålägg, yoghurt och uinderbar choklad! nöjd och glad tjej!

Jag gillar det här med att ha perspektiv på saker. Hubbleteleskopet har spanat in en stjärna som är på gång att smaska i sig en liten, liten planet som råkat komma för nära inpå.
Astronomerna menar att den lilla planeten bara har tio miljoner år kvar att leva innan han blir uppäten av stora stygga solen.
Bara tio miljoner år?
Jämför det med mina maximalt sjuttio år till som jag ska leva och existera. hur bara blir det då egentligen, om man jämför med stackars planeten?

Väl mött

Like a whisper

Det ploppar fram ungar till höger och vänster.
Denna vecka har Snäppan gått och blivit moster, och Gurra blev farbror här om dagen.
Frågan är ju, när ska jag få bli faster?? (hint, hint)

Idag har jag ätit "omelett med chokladsmak". Rekomenderas att addera en gnutta mjöl.
Kick-Ass och Hit-Girl är mina nya idoler.
Jag har bränt mig på korvbröd. Det gör ont.
Imorrn ska vi springa järnet.

Väl mött

A nightmare before christmas

Man vaknar lite sådär smått panikslagen. Arg och förvirrad. Förstår inte riktigt varför. Vrider och vänder på mig ett par gånger. Man kvicknar till efter en liten stund och inser att mardrömmarna är tillbaka. Jag förstår inte varför mitt undermedvetna vill jävlas så mycket med mig. Bara göra mig rädd och ofokuserad. Jag sover ju inte direkt optimalt när jag drömmer sådär. Och det är ju inte direkt så att jag inte tänker på drömmarna på dagarna. Mardrömmarna förstör mitt liv. sluta! Jag vill inte vakna stressad, nervös och med världens högsta puls.
Ska det vara så jäkla svårt att få sova ifred?

Väl mött

16 år och ångest ärlikamed glad!

Det är två veckor kvar tills allt är över, tills sommarlovet börjar. Om dessa två veckor är fyllda av väder som liknar det som varit den sista tiden är risken mycket stor att det blir mycket mer parkhänga än plugghänga. Jag är fruktansvärt sugen på att totalstrunta i resterande kurs och parkera mig på en filt i stadsparken, ekoparken, engelska parken eller annan varlfri gräsplätt. Gärna med trevligt sällskap, kubb samt en grill, en sallad, en sushi eller en låda jordgubbar, bigaråer eller vindruvor. En martin med gitarr och sjunga kent och vara allmänt DOUCHE! (en halv, iallafall!)
Jag vill också kunna det där med gitarr.

Det är konstant övervarmt i mitt rum. Mitt fönster är för litet. Jag måste säga upp rummet å det snaraste. Imorgon kanske vi kan göra något åt det.

Imorgon blir det helg och jag jobbar till klockan sex lördag och söndag. Jag hoppas det blir dåligt väder så jag slipper må dåligt över att vara instängd. HAH!

Väl mött

douche

Jag är ju fruktansvärt bra på att tänka och sådär. Och ibland blir jag så trött på mig själv. Som igår, jag tänkte som vanligt. Och sen helt plötsligt kom jag på svaret på ALLT. Det enda som krävdes var lite sommarkänsla och fågelkvitter. Då fick jag en snilleblixt och kom verkligen fram till det definitiva. Varför tar det så lång tid innan man think outside the box?
Smart tjej säger hej!

Brände mig bara lite smått när vi "pluggade" i parken. Man är ju sådär måttligt motiverad att läsa om diverse bakterier när allt man tänker på är glass, vin och jordgubbar.
Men nu är det ännu en fantastisk kväll i ekoparken med världens bästa blivande sjuksköterskor.
I like!

Väl mött

PointOfNoReturn

Jag ska gå och träna. Jag ska.
Jag får inte bli lat bara för att jag smälter bort i värmen.
Jag ska gå och träna!

Jag gillar mina motiverande samtal.
Jag gillar att det blir mer och mer sommar för varje dag som går.
Jag gillar att terminen snart är slut.
Jag gillar att det snart är PeaceAndLove.
Jag gillar att jag snart ska flytta!

Nu kör vi. Träning om en timme.
Ingen återvändo

(fast det skulle ju vara sjukt underbart att bara sätta sig på balkongen och äta glass istället. Eller åka ner till orvars och smutta på en vintage.. mmmm)

Väl mött

Halfbaked

Efter att ha spenderat dagen med att tentaplugga på innergården på norrlands har jag numer en rödlätt nyans på min högra sida. Oh vad jag gillar att ha linnebränna på halva kroppen. Detta betyder att jag å det snaraste måste lägga mig och steka i bikini så att den förfärliga färgfördelningen inte blir alltför tydlig.
Imorgon innan tentan är ett hett tips.
Annat hett tips är imorgon efter tentan då det blir parkhäng med min fantastiska klass. Den som äger ett kubb men inte tar med det riskerar att petas från klassen.

Jag håller tummarna för att tentan går vägen imorgon. Annars måste jag ju plugga under sommaren, och det ingår inte i min plan.

Jag vill bara småskryta lite kort.
Jag vann på alfapet. Stort. 115 poäng mellan mig och tvåan.
Jag är sjukt bra!

Väl mött

dygnsrytm

Mera bal till folket. Oftare, längre och mer!
Jag är riktigt nöjd med gårdagen. Fina kläder, trevligt sällskap, god mat, bra dans, mer dans, mera dans och sång och soluppgång.
Ett par besvikelser:
  • Göteborgs stängde klockan fem.
  • Frukosten på V-dala drog igång runt sex, vi kom dit klockan åtta.
  • Jag somnade klockan nio imorse och vaknade halv två.
Annars var eftermiddagen, kvällen, natten och morgonen alldeles underbar! Det bör absolut vara bal oftare.
Dessutom bör de som är med på balen skärpa sig lite och gå all-in. Det var lite dåligt hålligång på de flesta i mitt balsällskap som valde att avsluta natten klockan två, innan de ens tagit sig in på göteborgs. Nästa år är det ändring på det som gäller! Det var bara jag och Gustav som höll måttet. Men vi hade desto roligre.
Älska att komma hem till folk på efterfest klockan sex på morgonen och bli bjuden på supernybakta scones. Mycket bra initiativ.



Älska att Erika och Hanna bjöd på saft- och kakkalas med bakisplugg. Jag kände mig sjukt duktig som faktiskt pluggade dagen till ära. Vi har kommit fram till att man absolut bör få göra tentan i grupp. Då kommer ju exakt alla att tokklara tentan. Alla blir glada!

Imorgon är det måndag - boyyackachaoo!

Väl mött.


Dream my days away

Jag drömmer väldigt konstiga mardrömmar. Dessutom ser jag in i framtiden i mina drömmar, eller jag ser syner. Saker som skulle kunna hända. Saker som jag tror kommer hända, eller är rädd för att de ska hända. Det är något som inte riktigt stämmer. Jag börjar bli lite orolig för min psykiska hälsa.

Solen lyser och jag ska på BAL.
Jag är taggad, taggad, taggad!
På med klänningen och fram med champagnen sen är det bara att bege sig.
Fördrink hos Gustav,
mat och sång och dans på V-dala,
sen dimman på göteborgs till klockan 8 imorgon.
var där eller var fyrkant!

Väl mött

Our Words Will Be Heard

Teknat Spex. Dom var så duktiga och roliga. Jättejättenöjd. Jag gillar töntig humor och när folk ramlar. Det blir så tokigt på något sätt. Ingen är beredd och det blir skoj.

Vissa människor är underhållande, andra går för långt och trampar folk på tårna. Vissa människor kan man fnissa åt i smyg, andra får en nästan att gråta offentligt. Vissa människor är kenpiga, andra är som en öppen bok. Vissa människor alltså...

Nu är jag extremt taggad på bal. Och, och, och! Det ska bli mycket vackert väder imorgon. En kort natts sömn och sen bär det av. Vi ska bara se till att hinna plugga en snabbis på förmiddagen bara..
Och kanske dra mig iväg på ett träningspass. Frågan är om det känns rätt? - svaret är ja, jag missade ju trots allt idag...

Väl mött

Hon bor nu.

JA!!!!!!! Nu har jag och min bror fått oss en lägenhet! Mindre än två månader kvar tills vi flyttar in. Bara till att skaffa sig flyttkartonger, sen kör vi!

Onsdagens gasque var till belåtenhet. Jag kommer alltid att älska att gå på gasque. Det finns inget i studentlivet som ens kommer i närheten. Man får vara finklädd, äta god mat, dricka vin och snaps och skåla. Man får samtidigt sjunga en massa och kolla på diverse spex.
Att denna gång även få möjligheten att ha en mikrofon och höras mest av alla är ju ännu bättre. Jag fick bestämma när det skulle sjungas och vad som skulle sjungas. Ett extra plus i kanten var att jag fick pressa mig fram mellan stolarna och langa fram usla raggningsrepliker till höger och vänster. Mycket underhållande.

Nu har min lillstrumpa varit här i två dagar. Åh se på fan vad jag har saknat henne. Vi har spenderat dagarna med att delvis gå runt och leta balklänningar. Och jag som ska på bal imorgon bör juv erkligen inte ens kolla på något annat. Nu vill jag ha en röd, en lila, en blå och en grön klänning. Det finns massor av vackra sådana.
Jag och strumpis provade en varsin likadan cocktailklänning, hon en mörkgrön och jag en ljusgrön, och OHMYGOD vilka puddingar. Jag önskar att jag kunde köpa massor av sånna finfina klänningar och verkligen ha användning för dom. Det är orättvist.

Allt är fixifixat inför balen imorgon. Jag har tillochmed precis köpt mig en sångbok så nu är jag riktigt riktigt game!

Idag har även min bror och syster lärt mig äta sushi. Man måste smaka en ny maträtt tio gånger innan man gillat. Och nu är det klart! Jag gillat

Jag är rädd att mina måndagar är lite.. smått förstörda.

Väl mött

Som logopeden sa!

Hur ska jag hinna med allt imorgon?!
Varför tror jag att jag ska hinna plugga? - och göra det effektivt!
Hur ska jag hinna träna?
Och framförallt, hur ska jag och snäppan hinna ladda i bastun efter vi har tränat?
Det är ju trots allt mycket viktigt att jag får i mig en viss fördrink om jag ska kunna slutföra mitt uppdrag.
På något jäkla vis ska jag lyckas få ihop det.
Imorgon gäller det.
Imorgon smäller det.
Imorgon ska vi ha riktigt, riktigt roligt.
Imorgon ska vi dricka oss berusade, sjunga sånger och göra saker vi ångrar.
Imgoron är det GASQUEN!

Väl mött

Tips Från Coachen.

Nu har jag mötat med Filip och nästan allt känns färdigplanerat inför onsdagen. Just i detta tillfälle är jag faktiskt inte nervös, nu är jag mer förväntansfull. Jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt, riktigt skoj! Vi har filat på några skämt, vi är faktiskt två små komiker båda två, och imorgon är det dags att fixigreja lite med diverse tillbehör och spika schemat. Tisdag blir det bara printa sånghäften och uppmaningar.
Jag säger bara Onsdag, Norrlands, 17dk. Det kommer bli LEGENDARY
var där eller var fyrkant!

Igår när jag skulle bege mig iväg upptäcker jag en härlig lapp precis vid dörren.
Jag flinade hur länge som helst när jag såg den. Men det var väldigt gulligt ändå..

Någon som känner igen den?

Jag har fortfarande jordens chokladsug. Kommer aldrig försvinna!

Väl mött!

It Takes A Fool To Remain Sane

Jag litar inte på någon, speciellt inte mig själv. Jag är extremt lurig ska du veta. Jag är så bra så att jag tillochmed lurar mig själv. Att jag även är extremt lättlurad kan ju vara en bidragande orsak till att jag överhuvud taget kan lura mig själv. dumpucko


Nu har jag provat ut utstyrseln för onsdagens gasque. Det kan bli... väldigt spännande. jag säger bara 286 personer. 286 personer. 286 personer.
Det hjälper inte ett dugg att tänka på att nästan trehundra personer ska se mig i de där kläderna. Det kan bli mycket, mycket spännande. X antal fördrinkar kanske är lösningen.
Ikväll ska det vara så gott som färdigplanerat!

Frågan är när och hur jag ska hinna/orka plugga under veckan som kommer... Det kan bli en spännande tenta.

Väl mött

Ingenlya,Ingenchokla!

Ingen lägenhet till mig och bror. Det förstörde min dag helt och totalt. Jag hade ju faktiskt verkligen räknat med den där. Jag hade redan i tankarna flyttat in, köpt möbler, gardiner, möblerat mitt rum, packat upp alla mina kartonger... I mina tankar är det redan augusti, och jag hade en LÄGENHET! Det är inte helt rättvist.
Men jag är inte bitter, inte ett dugg! För jag har tröstshoppat och planerat gasque.
OCH vi har sökt några nya lägenheter. Så jag håller åter igen tummarna. Om en vecka är det upp till bevis.
Dessutom har jag, efter ett visst tjatande, äntligen fått mitt sommarschema, och det ser heeeelt ok ut. Jag är nöjd!

Nu fattas bara lite choklad. Jag är fortfarande sur över att jag glömde köpa ballerinakladdkakekakor! Nästan så att jag bör ta en snabb prommis till Ica väst...

Väl mött.


Om jag blundar, försvinner det då?

Dricka te och lyssna på gamla dashboardlåtar. Planera inköp för kommande lägenhet. Spana i sångboken efter sånger till gasken. Träna på en viss superknepig text till studentsången. Dricka lite mer te. Bläddra i en spännande tidning. Kolla runt på internet. Prova balklänning med tillbehör. Lite mer dashboard.

Mycket bättre än Fas I och Fas II reaktioner, CYP-system och nollte ordningens kinetik. Det är min åsikt.

Väl mött

So I'll Hit The Pavement

Idag är en såndär dag som jag är rätt nöjd över mig själv. Jag och Snäppan höjde oss en nivå och vi dog nästan. Fast det var nog det bästa på länge. Jag har aldrig varit så trött och nöjd på samma gång. Från och med nu är det dethär som gäller. varjetisdag, varjevecka framtillsommaren! Inga ursäkter godtages.

Funderade lite smått på en sak idag.
På en riktigt bra studsmatta kan man studsa sjukt bra, eller hur? Ni vet när man studsar sådär jättejättebra så man flyger högt, högt upp i luften och man kan knappt stanna. Typ enbart genom att hoppa direkt av ner på marken (och då bryter man ju fötterna).
En riktigt bra studsboll kan studsa riktigt högt och ganska länge. Man kastar den hårt i marken så slutar den typ aldrig studsa, och så studsar den iväg och man tappar nästan bort den i luften för den är så liten. Och huvudet går upp och ner, uppochner, uppochner... Och så springer man och glor upp i luften samtidigt som man försöker följa efter bollen och så råkar man springa rakt ut i vägen... (ojdå)
Min lilla fundering blev då:
Hur bra studsar bollen om man studsar den på studsmattan?
Min spontana tanke är att det inte funkar alls. Det blir bara pannkaka av alltihopa.
Det är inte bra med förmycket studs.

Väl mött

Fight For Nothing

Solen skiner satan och hörnet på Blåsenhus värms upp till tvåhundraåttiofem grader. Det blir varm och svettigt, men oh vad vi njuter. Vädret kan gärna få fortsätta såhär så att vi kan sitta där på våra en och en halvtimmes-luncher och jobba på brännan. Det är nästan så att man skulle vilja ha enbart bikini på sig när man sitter där. Så att man verkligen kan bli brun på riktigt, på riktigt.

Ovanligt att jag opeppar på allt.
Motiverande samtal?

Väl mött

Hard Luck

Jag börjar lite smått känna igen mig själv igen. Inte kunna sova, ligga mitt i natten och ha småångest över det mesta, en känsla av tomhet och meningslöshet. Vakna apatisk. Trotsa allt och vägra inse att jag har fel - det är kallt ute!
Rastlös i tankarna. Fokuserar inte på det jag borde. Samtidigt som jag vill fokusera och tycker att allt är överdrivet intressant, men det vill inte riktigt fastna.
Lyssnar på Dashboard och känner mig väldigt sådär som jag brukar. Ångestglad på samma gång. Sådär som bara Dashboard kan få mig att känna.
Jag borde ju verkligen bara skärpa mig. För egentligen handlar det bara om att jag är dum i huvudet. Inget nytt. Bara att jag inte orkar med mig själv. Alls.

Imorgon får vi erbjudande på lägenhet. Torsdag kanske, då får vi veta om vi får den. Tänk om vi inte får den. Då blir jag tokig, jag vill ju flytta till en lägenhet. NU! Fast jag vill ju inte riktigt bo där borta.
Hursom. Flyttkartonger bör införskaffas. Massiv rensning av överdrivet onödiga prylar bör göras. Vem ska orka det?

Väl mött.

Bubbelforspark

Några korta bilder från VALBORG!

VALBORGSSKÅL!
Asti+frystjordgubbe=succé!

Brudar taggade på valborg
Tre taggade brudar, som önskade dom vore smurfar.


ANKRACE. Way cooler than forsränning!

Coolaste killen, alla kategorier.
Gurra, G-man, äntligen back on track!!

Manlig Kärlek
Guy-love, between to guys!


Snäppaan!


Inte överambitiöst käk.


Överambitiöst käk.


Käk.

Don't You See?

Ibland blir jag liksom lite paranoid. Jag känner mig precis som en viss Jim Carry i The Truman Show. Nästan. Det är ju självklart att alla går runt och skrattar åt mig bakom ryggen på mig, skrattar åt att jag är så korkad och går på allt, skrattar åt en stackars lättlurad liten tjej.
För det är ju klart som korvspa att det är så.
Vad skulle folk annars ägna hela dagen åt?

Väl mött

Keep Me Alive

Vart bor jag, i östtraste ryssland?? Helt seriöst?! Vaknar efter fem timmars sömn klockan FEM! klockan fem på morgonen tycker min mongokropp att jag ska vakna! jag vill ju inte!!
Ganska bra eftersom jag då kunde slurpa i mig resorben som stog på mitt bord, plus två flaskor vatten. Kan behövas en dag som denna. Det är sånthär man inte ska dela med sig av genom ett medium som min mor använder och läser. Men jag kommer må som en riktig soppåse idag. Gårdagen blev aningens för mycket. Men jag höll mig på mattan, förutom att jag blev kanontrött jättetidigt. Kan bero på att floggans höghus var på tok för överbefolkade. Man orkar liksom inte riktigt med så mycket folk. Nästa år ska jag låsa in mig på mitt rum med en kanna saft, popcorn och ett gäng filmer. Sounds like a party!! Varför ska folk trängas och vara jobbiga liksom?

Nu återstår det fantastiskt roliga att spana in bilderna från gårdagen.
Nästa år blire värre! Då SKA smurfarna komma iväg i en svampflotte!

Nu ska jag somna om en stund, sen blir det banne mig IKEA-pizza, pepsi och popcorn i mjukiskläder, stilla i horizontalläge. Inga överdrivet onödiga förflyttningar...

Väl mött!

RSS 2.0