klipp

Två mackor och en dubbeldaim till middag. Jag är stolt
 
Tack, Avans. Jag ser ut som Cleopatra i håret.
 
Imorrn är det fredag, å du ljuvliga lediga dag!
 
Väl mött

bild

nivet när man ligger i sängen. fryser, är hungrig, deppig, ledsen, arg och tror att man ska få en ångestattack. allt detta pga att dagen började med att man fått en diskret utskällning på jobbet (som man liksom har trängt undan hela dagen och som sedan blossar upp från ens undermedvetna) som gör att man känner sig som världens sämsta människa trots att fint folk runt i kring en försvarar det som inträffat.
 
lägg sedan till att man måste cykla genom iskyla och piskande regn hela vägen hem för att sedan cykla genom ovan nämnda regn och blåst och iskyla till ekeby för att leda ett pass som man är för trött och utpumpad och oinspirerad för att köra. dessutom vet man att man ska köra världens jobbigaste gympass efteråt. och man vill liksom inte. man vill bara ligga i sängen, kolla på dålig tv och äta femton mackor till middag.
 
ledde då två spinningpass eftersom det inte dök upp någon ledare till passet efter mitt. Det var okej eftersom jag helt plötsligt fick en legitim ursäkt till att inte köra det extremt jobbiga TMI-passet i gymmet som var planerat. cyklade hem i blåsten och det piskande regnet och jag blev åter lite arg och ledsen och trött och hungrig och orkeslös och iskall och utpumpad på energi. det är då man inte orkar duscha utan liksom fastnar mellan levande och död och man bara tänker en massa jobbiga saker och målar upp skräckscenarior och liksom hittar på. och man luktar gammal svett och blir kallare och kallare för varje sekund som går.
 
Dushade och fick en kort panikångest. Ringde mamma, (som tydligen har återuppstått från de döda (läs: uppsatsskrivande)) och grät en skvätt. hon tröstade, försvarade och sa allt det där som jag ville höra. Pratade jättelänge om allt och ingenting och jag saknar min mamma så himla mycket. inte bara det att hon är så himla långt bort. hon har liksom varit en zombie det senaste halvåret. men nu finns hon. hurra!
 
Nu känns det bra igen. allt brukar bli bra bara man får träna, äta en ostmacka, ta en varm dusch och gråta en liten skvätt. Fast den där ångesten kommer inte släppa. Orka att jag inte kan ta kritik.
 
Väl mött
 
ps. hatar näre inte blir så som jag har planerat och tänkt ut det och vill ha det. (neurotiskt kontrollfreak säger hej!)

hands

Alltså, söndagsångesten som uppstår när man ligger i sängen och ska sova och inser att man bara har en endaste ledig dag av de kommande tio. Grattis Ackis, ni liksom äger min själ på något sätt.
 
Väl mött
 
ps. fast sen tänker jag på att jag ska vara ledig fyra dagar i rad efter det. Vad är oddsen??

plus

tillägg till föregående inlägg:

11. Det kan ju knappast anses rimligt att jag ska behöva byta batterier i mitt cykellyse ungefär varannan vecka.........

Väl mött

List

Har några korta funderingar.
 
1. Varför ska det vara så drygt/svårt/krångligt/jobbigt/svettigt och oinspirerande att göra ett spinningpass?
1.2 Varför har jag bara skitjobbiga låtar i mitt kommande spinningpass?
2. Jag älskar Hanna Hellquist. Hon är så jävla skön!
2.2 Varför har jag totalt missat hennes nya program? Ni hittar mig på svt-play den närmaste tiden.
3. Varför jobbar jag såjävlatidigt typ varje dag den här veckan? Orimligt.
4. Inser att jag inom en mycket snar framtid måste ta mig ner i det där mörka jävla klällarförrådet eftersom jag hemskt gärna vill hämta upp mitt julpynt väldigt snart.
4.2 Varför har jag inte skaffat mig världens största ficklampa? Borde ju ha lärt mig vid det här laget....
5. Varför är det bara onsdag och inte helg?
6. Föreläsare/utbildare som är två äpplen hög och droppar frasen "use the force" gör dagen värd.
7. Beror mitt kraftiga illamående och hjärtklappning på att jag på kort tid druckit två och en halv gigantiska koppar te?
8. Nån som har en instrumental låt på 150 bpm på lager?
9. Vem på svt kläckte den brillianta idén att köra en followup på Mysteriet på Greveholm?? Kan aldrig bli lika bra som förra gången. Aldrig
10. Bör införskaffa en chokladkalender.
 
Väl mött
 

dibs

Nivet när söndagsångesten uppenbarar sig efter en sån där fantastisk helg som man bara har ibland (eftersom man vanligtvis jobbar 24/7). Då är det helt okej att tröstshoppa lite på CDON. Faktiskt.

Väl mött

hemlängtan

Kina:
-alldeles för mycket människor på en för liten yta.
-alldeles för långt mellan alla ställen.
-väldigt god mat. och väldigt mycket.
-solsken och snöstorm.
-koreansk mat, koreanskt spa, koreanskt café, koreansk sprit, koreansk nattklubb. (vart var det jag va nånstans??)
-stor mur, förbjuden stad, fina parker, höga berg.
-skandinaver
-drinkprovning
-kontorshäng
-shopping
 
har längtat hem så fruktansvärt. längtat hem till tystheten och lugnet och varför är jag pensionär??
är hemma, jävligt nöjd över att ha sovit i min egen säng.
(ska jag alltså jobba idag??)

RSS 2.0