I'm Good To GO!!

Valborg.
Och som vanligt (?) bangar jag och går hem aldeles för tidigt. Men nu är jag full igen och taggad på allt. Och ångrar att jag gick hem. Fast det kanske känns rätt ok ändå. Det gäller bara att locka folk till floggan. kvällen har inte ens börjat, snart ska jag köpa grilldon och sedan göra maaat. Dessutom ärjag grymt taggad på P&L isommar. FESTIVALKÄNSLA i UPPSLA!! I love

Dimma

Väl mött!!

Dream On, Sunny Day

Ovanligt att hon vaknar före klockan sex.. nje, inte direkt. Men hon är taggad på valborg. Taggad på parlhäng. Taggad på picknick. Taggad på livemusik. Taggad på allt.

Klart.se säger 8grader, 16grader och till sist 13 grader. Molnigt, kanske lite regn framåt kvällen. Jag håller tummarna för lite sol.
Jag har funderingar på om jag ska halvförverkliga snäppans dröm.. Det skulle vara lite småroligt.
NU KÖR VI!

Väl mött!

LAST DAYS OF APRIL!

HOH! klockan är över halv tolv och jag är redo för morgondagen! Jag har tillochmed målat naglarna i en vacker röd nyans, morgondagen till ära!
VALBORG HERE I COME,INDEED! bättre än förra året. Svårt att slå det fantastiska vädret som var den dagen, men allat annat kanske. Stor chansning.
Eftersom jag har stått halva dagen och bakat bröd och piroger (lunch och skumpafrulle imorrn) är jag mycket sugen på morgondagen. Jag tänker: mat mat mat, alkohol och en jäkla massa mat.
Nu är det dock dags att sova, så tröttaa ögon som jag har. dock är dom ögonen lite besvikna...
IMORGON SMÄLLER DET!!!

väl mött

ps: last days of april är ett bra band för övrligt. mycket passande namn liksom.
trötta ögenom säger godnatt och är mycket hoppfulla för en bra morgondag!
ds.

Lift Me Back Up

Nu är jag smått apatisk och rastlös efter min effektiva dag. Var mycket nöjd när jag kom hem klockan elva och inte bara hade hunnit skriva en allarätt-fullpott-tenta utan även hunit svettats mig genom ett gympass på nautilus. Dock ångrade jag mig lite smått då jag trampade upp för Carolinabacken och musklerna i mina lår inte längre ville samarbeta. Smällar man får ta när man ska vara fit!
Tentan kändes som en bit kaka. Självklart får jag alla rätt, och behöver inte tänka på det mer. Alls. Känns bra.
Nu funderar jag mest på om jag ska gå och köpa mig en godispåse eller inte. Antagligen är jag för lat för att ta mig härifrån. Det kanske är bäst.

Nu är det bara laddningen inför valborg kvar! HOH!

Väl mött

My Own Comicstrip

På grund av vissa klagomål bestämde jag mig för att blogga två gånger idag. VIKKEN GREJJ!
När jag var som på sämst humör ringde min bror i eftermiddags och bjöd in sig själv plus Kristofer till mig. Jag var alltså tvungen att piggna till, vilket jag inte ville. Jag satt ju i den nya soffan och var på dåligt humör eftersom jag inte orkade gå och handla daim. Jag orkade inte, trots att Snäppan ritade en lite serie om mig och mitt tillstånd. Jag gillat. Men det gjorde mig inte tillräckligt pepp, tyvärr. Och läkemedelsräkningsboken stirrade argt på mig, precis som alla mina pluggbäcker tenderar att göra.
Jag lade mig i sängen och gjorde ett jättejättelångt tal. Och jag var grym och klarade hela talet. Det är så enkelt att jag nästan dör. Jättetråkigt. Men det spelar ingen roll att det är enkelt, för jag kommer ju antagligen iallafall att råka ge någon en tio gånger för hög dos av digoxin. Inte bra.
Jag sov en kvart, sen var jag game igen. Bror och Kristofer kom hit och min underbara bror hade bakat kakor som han hade med sig. Därför är jag överlycklig att han ska bli min sambo inom kort. Tänkatt ha honom som en liten hemmafru som lagar mat och bakar åt mig. Jag kan leva med det i två år. Det är lugnt.
Jag storförlorade dock på på spåret, men jag skyller det på gårdagens förlust av hjärnceller. Man kan ju inte tänka klart jämt ju. Dessutom är jag rätt dålig på geografi... Och all annan onödig kunskap man behöver för att vinna på spåret.

Nu jäklar ÄR det lite läkmedelsräkning som gäller!!!!

ALLA RÄTT IMORRN!


Väl mött

Give Me Fire

Varför gör jag så här mot mig själv? Jag är seg och trött och ännu mer seg, man borde ju faktiskt hålla sig i skinnet ibland. Men det var skönt att besöka Orvars för första gången på länge. I like that place.
Jag kanske borde åka och träna iallafall ändå. Det skulle ju faktiskt vara skönt. Men jobbigt. Det är ju så långt dit ju.
Dessutom blir man ingen bättre läkemedelsräknare av det! Nu borde jag ju faktiskt skärpa mig och räkna, räkna, räkna på lite. Synd bara att det är löjligt enkelt och trååååkigt, så man blir inte direkt peppad... Funderar på att gå och köpa godis istället. Jättebra tentapepp! Tänk DAIM. mums!

Jag kom hem idag, då har mina underbara korridorare fixat en ny soffa och en fåtölj! Jättejättebra. Och balkongen var också fin med nya soffor. Dock är jag arg för att dom kastade ut den hela, fina soffan och lät den trasiga, fula vara kvar. Någon behöver lära sig att prioritera.

Jag och bror är ett par steg närmare en lägenhet. Vi har kommit till en punkt där båda kan gå med på lägenheten vi funderar på. Jättejättebra!

Och balbiljetter är fixade! Jag är på topp idag. (om man bortser från en viss seghet)

Väl mött

Drugs On A Sunny Day

Sol, sol, sooool! Underbara sol.
Synd att jag sitter här (inne) med tabletter, injektioner, milligram, mikrogram, milliliter och dropphastigheter som måste bli helt rätt. Annars kan det gå åt skogen. Inte bra.
Dessutom måste jag bli grym på det där med TBE, om vi ska skriva om det halva dagen imorgon också. Opepp.
Måste göra min individuella uppgift på mikrobiologin också kanske. Kan ju vara bra.
Men ikväll kanske det blir lite forspub! Det gillar vi skarpt.

Spekulerar man lite över vädret på valborg rekomenderar jag att spana in SMHI före KLART. SMHI visar sol/moln och 16 grader, medan KLART kör på bara moln och 15 grader. Jag ska ju ha sooool på fredag!

Väl mött.


Little Miss Sunshine

Har jag någon gång berättat hur mycket jag hatar min kropp ibland? (Ok, egentligen har jag en killer body. Det är mer den psykiska kroppen jag talar om, främst mitt melatonin)
Idag vaknar jag till. Det är sådär halvmörkt ute. Jag tänker: Noooooo! Det är dåååligt väder, en massa moln. Jag vill ju ha SOL!
Jag ligger och vrider lite på mig, funderar varför inte väckarklockan har ringt och varför jag inte har telefonen vid sängen så jag kan kolla vad klockan är. Suck. Jag blundar och låtsas sova (det är ett jättebra knep för att få väckarklockan att ringa, tro mig).
Jag slår stället på TVn och kollar vad klockan är. Den är 04.49!!!
Vad är jag för pucko som vaknar så okristligt tidigt utan att kunna somna om?!
Jag zappar runt på världens sämsta kanaler. Sedan ger jag upp. Jag kommer inte kunna somna.
Istället plockar jag fram alla sångböckerna och datorn. Nu har jag pillrat ner en helkväll med sånger. Det här kommer ju bli en kanonkväll. Jag får välja alla melodierna, vilket passar mig utmärkt, för jag väljer bara mina favvisar! Hihi. Nu ska här bara ordnas en dejt med toastmastern och diverse andra engagerade så de får godkänna mitt val. (vilket de självklart kommer göra eftersom det är en kickass repertoar)

Nu har solen iallafall gått upp och det ser ut att vara kanooonväder. I like!
Snart ska jag bege mig ut på en härlig morgonpromenad, för att sedan stänga in mig i disken på IKEA.

Väl mött!

Raise your voice, Sing a song

Så var det klart  och bestämt. Jag ska vara sånganförare på samarbetsgasquen. Så, den tolfte maj, kom till Norrlands Nation på GASQUE!
Nu sitter jag därför och letar igenom diverse sångböcker efter de bästa snappsvisorna, vinmelodierna och fyllesångerna. Och med hjälp av Snäppan och Hanna har jag lyckats knåpa ihop ett par roliga, skojiga vitsar till ett par av snuttarna. Det kommer bli en mycket trevlig kväll!

Väl mött.

My Hopes Are So High

Nu blir jag irriterad, på riktigt! Oftast brukar jag gå runt och tänka att jag ska göra saker, men inte ta tag i det. Idag skulle jag vara duktig och faktiskt göra det jag funderat på. Mest på grund av ett antal pikar från diverse håll. (dock finns det ingen som helst sanning bakom dessa pikar, vill jag bara påpeka) Jag tar iallafall tag i saker. Då är det helt jättemongo telefontider!! Varför har folk dumma telefontider när man iallafall inte kan ringa, för att man är upptagen med annat då? Jättejättedumt. Nu kommer det ju ta jättelång tid innan jag kommer ta tag i det igen ju!

Men nu är det helg och jag är glad över det. Plus att jag har ätit världens godaste brownie idag. Gigantisk dessutom. Jag kommer nog inte behöva äta igen på typ en vecka. Det känns bra. Solen skiner och det är förhållandevis varmt ute. jag ser positivt på valborg. Dock ska det enligt SMHI då vara regn. Inte så popis.

För ett par dagar sedan, i måndags närmare bestämt, var jag påväg till ackis och jag kände mig allmänt nöjd över vissa prestationer jag lyckats åstadkomma. Det var bara det att jag efter ungefär tre sekunder insåg att jag inte alls var lika duktig som jag trodde. Tiden går helt enkelt för långsamt. Det struntar jag i och känner mig riktigt duktig iallafall!

Nu är biljett till teknologspexet inhandlad, jag och Snäppis ska vara sånganförare på GASQUEN den 12 maj och Lillstrumpa kommer hit den 13 maj. Jag är pepp på ALLT. Nu ska bara balbiljett inhandlas, så är jag game för hela kristi himmelsfärdshelgen. Kanon!

Väl mött

Dagens Pierre-citat

Nu, alldeles nyss, lyssnade jag på min favorit köra-bil-snabbt-när-det-är-sommar-och-sol-och-jag-har-solglajjor-låt med Senses Fail.
Då helt plötsligt inser jag att låten till viss del skulle kunna handla om Pierre Riviere. (ja, jag har blivit helt PR-skadad)
Killarna har valt att INTE objektifiera Pierre. Mycket bra.
Allvarligt, spana in denna textrad. Hur kan det vara annat än Pierre Riviere de har i tankarna?

I'll attack someone with a switchblade knife
So that I can see their pain
I choose to be a serial killer
'Cause the victims don't get any fame.


Pierre i ett nötskal, eller hur?!

Väl mött

Farmakodynamisk nedvärdering

Jag känner mig för tillfället smått yr i huvudet och jag oooorkar verkligen inte gå de två och en halv metrarna till duschen. Hur trött är man då på en skala från 1-10? Ganska trött skulle jag tippa på.
Föreläsningen idag var ungefär den största besvikelsen sen... sen... sen jättejättelänge!
Hon som stod och pratade, om något jag trodde skulle vara jättekul, var jättetråkig. Alldeles för tyst, långsam och hon gjorde mig trött i huvet. Dessutom dumförklarade hon oss allihopa.
Varför kan inte njur-Lina och hjärt-Malou ha ALLA våra föreläsningar? Då är det ju omöjligt att somna plus att man faktiskt fattar allt. Och dom gör att mycket mer intressant.
varförvarförvarför?

Bah. Nu ska jag nog ta tag i saker.

Väl mött.

Livin' On The Edge

Åh, jag blir både uppspelt och arg på samma gång. Uppspelt för att det börjar finnas en massa lägenheter att söka till sommaren. Arg för att det är så dyrt att bo vid observatoriet, arg för att det inte finns någon planlösning på en enda lägenhet på studentstaden. Uppspelt för att jag precis insåg att man kan söka lägenheter genom V-dala, dock måste jag fixa en massa saker tills torsdag för att kunna söka. Det bör ju fixas, å det snaraste. (dom lägenheterna ligger ju i triangeln!!! = asbra läge!
Åh, jag vill flytta, flytta, flytta till en riktig lägenhet. Det jobbiga är ju att man ska få plats också, jag har för mycket grejer. Och den ska helst inte ligga på fel sida stan a.k.a kvarngärdet.

Nu ska jag gå och svettas ut mina aggressioner/spänningar på styrkepasset! (= inge mer porös!)

Väl mött

When The Sun Goes Down

Älskar att min kropp är inställd på att typ... inte sova.
Vaknade i morse och tänkte att det inte var nån idé att somna om. väckarklockan ringer snart...
Kollar sedan på klockan. 05.08. men suck!!
Typiskt mig att vakna jättelångt innan väckarklockan och sedan inte kunna somna om.
Men nu skiner solen och jag har fått äta frukost läääänge! I like.

Nu blir det ålandstripp med emelie. Vi ignorerar alla som är tråkmånsar och stannar hemma!

Väl mött.

Some Are Scared To Fly So High

Jag tycker inte om teknik. Inte det minsta. Tekniken vill aldrig samarbeta, vill aldrig göra som jag vill. Tekniken är självisk och låter alltid mig vänta. Tekniken hånar mig. Tekniken gillar inte mig för den jag är. Tekniken skrattar när jag inte förstår, när jag inte kan. Tekniken vägrar lägga sig på min nivå. Tekniken - Det här är slutet. Jag ser inte att vi kommer någonvart i vårat förhållande. Tekniken, länge har jag stått ut med alla dina avigsidor. Tekniken, jag gör nog slut.

Det värsta är att jag alltid kommer tillbaka. Jag kan inte släppa honom. Trots att han är dum i huvudet och inte vill fungera!
Vad är problemet??

Väl mött

Just Another Score

Åh, jag är så taggad på Peace & Love i sommar! Det kommer bli så fruktansvärt roligt. Jag bör å det snaraste sätta ihop en liten P&Lpepp-lista på spotify, så jag kan poppa bra musik och peppa satan under tiden som är kvar. Det blir ett litet projekt.

Idag kollade jag schemat för passen på friskis och såg att det var ett intensivpass klockan fyra. asbra! tänkte jag och frågade lotta om hon ville med. Hon lät lite tvekis och jag frågade runt lite i resten av korridoren. Alla var så tvekis att jag också blev jättetvekis. Sen tappade jag sugen helt och totalt.
Då. Då kommer lotta och säger att hon är supertaggad för ett intensivpass. Så jag blir liksom tvugen att peppa tillbaka mig. Men jag är aningens för trött.
Vi bestämmer att vi ska basta efteråt. Det kommer vara jättejättejättejobbigt, men tänk vad skönt efteråt.
Så jag går med påt. Lite smått ångrar jag mig när jag tar de sista trappstegen upp till friskis, men när jag drar kortet ser jag att passet är ändrat till ett medelstyrkepass. gudvadskönt, detfinnsingaordförminlättnad!
Jag kör stenhårt passet igenom och är så trött att jag tror jag ska dö.
I bastun är jag ännu tröttare men mycket mycket mycket nöjd över mig själv.
Såhär borde man börja varenda lördagkväll! Det är ju så skööönt!

Väl mött

She's so

Jag kom hem typ vid tolv idag. Jag hade tänkt träna, var verkligen jättepepp när jag satt på tåget. Men så sätter jag mig på en stol och jag vill bara inte resa mig. Jag oooooorkar inte gå och träna. Och allt är martins fel, eftersom jag egentligen hade tänkt träna kl fyra, på mit underbara favoritpass. Men nu har jag ju tydligen lovat bort mig själv som någon slags stylist. Vilket iochförsig råkar vara en av mina dolda talanger... (eeh) Så det var liksom då, direkt när jag kom hem, eller inte alls. Men orken fanns inte någonstans! Helt tomt på energi i musklerna, och sängen såg onekligen locknde ut..
Men sen sa jag NEJ, nu går du och tränar. LATIS! Och det funkade. Nu ligger jag äääntligen i sängen! Jättetrött och jättenöjd.
Därför anser jag att jag är fullkomligt värd titeln hurtbulle 2010!

Småsaker gör mig glad. Det gör min dag. Som ett glatt och trevligt sms på morgonen. Det finns hopp för mänskligheten.

Väl mött.

OIL and RIG

Igår kväll gjorde jag något mycket märkligt. När jag stod och borstade mina tänder började jag för ovanlighetens skull att tänka. På fluor..? Och någonstans djupt nere bland synapserna uppstår en mycket märklig fundering. Hur var det där med fällningsreaktioner nu igen? Var det så att det hade med elektronegativiteten att göra? Var det det som var den där rutan med rangordnade grundämnen? Var det så att om man stoppade ett fast ämne i en lösning med något som hade lägre elektronnegativitet att det blev en fällningsreaktion? Eller var det redoxreaktion?


Detta sker alltså precis innan jag tänker gå och lägga mig. Suck. Jag måste helt enkelt ta reda på hur det ligger till. Så jag börjar med att gräva fram gamla kemipapper från förra våren. Hittar denna enorma hög och börjar rota efter rätt kompendium. Lättare sagt än gjort. Men tillslut hittar jag ett labbpapper om fällningsreaktioner. Där står inget om elektronnegativitet. Det är bara fyra papper med en massa, massa konstiga formler och jag hummar lite, kliar mig på hakan och verkligen låtsas som att jag faktiskt förstår vad jag har skrivit. Ungefär här vill jag börja gråta och jag tror att jag förstår varför jag lade ner tankarna om en karriär som apotekare.

 

Sedan hittar jag kompendiet om elektronnegativitet. Även där är det en ofantlig mängd obegripliga formler, ritade mycket pedagogiskt med pilar i olika färger. Men jag finner en ruta med ”den elektrokemiska spänningsserien” där några metaller är rangordnade efter hur väteutdrivande de är. Ah. Skitbra. Då hade det där helt enkelt med redoxreaktioner att göra. Sedan kikar jag i mina gamla anteckningar och hittar en mycket pedagogisk bild och en än mer pedagogisk text. Det kliar i fingrarna och börjar bläddra läsa för att förstå mig på de kemiska reaktionerna i en redoxreaktion. Tillslut så bara förstår jag exakt allt och jag känner mig mycket smart för en stund. Jag börjar nästan lite smått fundera på om jag ska börja om från början och köra på en apotekarutbildning trots allt…

 

Sedan fnyser jag lite smått åt mina galna funderingar, samlar ihop papprena i en hög och lägger dom i säkert förvar i en kartong längst in under sängen. Jag släcker lampan och somnar på två röda.

 

Ibland blir jag rädd för mig själv.

 

Väl mött


Sun Come To Dry The Rain

Idag tänkte jag: jag klarar mig inte i denna tystnad längre, jag måste ha tillbaka mina hörlurar!!
Så jag begav mig till Håga för att börja leta. Jag gav rätt snabbt upp och satte mig på en sten för att sola istället. Sen insåg jag att det var jättetråkigt när man inte hade någon skön musik att lyssna på!
Så blev jag irriterad. Sen blev jag jagad av en liten hund. Då jagade jag tillbaka.
Sen gav jag upp och cyklade hem.
Då tänkte jag att jag skulle kolla på True Blood, som jag fick av Emelie. Efter ungefär tre sekunder inser jag dock att det inte är ett dugg texat!
Hur ska jag nu förstå vad som händer?!

Inte bra. Jag fattade nog ungefär hälften.
Jag borde gå någon slags kvällskurs i engelska. Det skulle faktiskt inte vara helt tokigt.

Väl mött.

ps. det ska inte vara sol och sommar imorrn, det gör mig irriterad!

Still waiting for the strokes

Jag. Tycker. Att
Dom borde sopa bort allt grus. Det irriterar mig och är fult.
Dessutom utgör det en trafikfara för ostabila cyklister.
SOPA!

Jag är även på dåligt humör eftersom min dator är mest mongo i hela världen!
Den är bara dum, dum, dum!
Jag borde nästan få gå och köpa godis. Det tycker jag att jag är värd! Måste bara locka med mig någon att gå till Ica Väst med mig. tänk choklad - då blir man glad!
Fast jag vet inte om jag orkar gört. För jag är en trött en.

Väl mött.

Ps. Jag är sjukt klar med min hemtenta!
Ps 2. Jag är fortfarande irriterad på allt

klantigare än vanligt

Åh! jättemycket ÅH!!
Varför ska jag ha tappat mina hörlurar? Nu kommer mitt liv bli jättetyst och tråkigt! Jag vill ha tillbaka dom NU!
Frågan är väl varför jag inte med det samma begav mig tillbaka till platsen där de antagligen ligger just nu i denna stund. Dumpucko.

men
Jag är ledig v26 vilket betyder att jag snart är 1645 kr fattigare och en PeaceAndLove-biljett rikare. Jag gillar detta mycket, mycket, mycket skarpt!

Dessutom finns det människor som är konstiga och därför är de underhållande.

Väl mött

Brand new day

Skönt att man inte har överaktiva neuroner. Det värsta är att när man överanalyserar en sak börjar man överanalysera allt. Verkligen allt. Då blir man knäpp tillslut. Det är helt crazy.
Jag borde göra en Emelie.
Det är en plan iallafall. Sen om den verkställs eller inte är en helt annan sak.

Jag drömde om Pierre Riviere inatt. Han förföljer mig. Men snart är det över.

Väl mött

Treasuremap

Det är könsorgansväder ute. Det är grått och kallt. Jag gillar inte!

Igår lyckades jag cykla vilse i Fålhagen. Det var mörkt och kallt och det regnade. Plus att jag var jättejättetrött. Men efter lite runtvinglande bland husen insåg jag att jag var på Vaksalagatan. hmm. Jag är nog inte vad man skulle kunna kalla den skarpaste kniven i lådan...

Idag har jag varit megaduktig och nästan skrivit klart min hemtenta. Inte långt kvar. Jag börjar se ljuset.

Kom hem dag och hade fått brev från skatteverket. Min efterlängtade deklaration. Jag hade nästan glömt bort det där totalt. Kom på det för någon vecka sedan.
Man kan säga såhär... nu är Kerstin en riktigt glad en. Detta bör firas på någe vis. Imorgon blir nog ett bra tillfälle. Det blir nog till att köpa sig en liten citron.. Mm! Det sinns risk för att det spårar.

Väl mött.

Vårspring.

Nu har jag invigt mina nya, fina, vita springskor. Dom är fortfarande löjligt vita, men aningens svettigare. Jag har nog aldrig haft ett par skönare skor på mina fötter. Jag blev riktigt supersnabb i dom också.
Dessutom var inte floggan runt enough! Jag fortsatte springa, ännu längre. Det blev jättelångt. (med mina mått mätt)
Nu börjar jag se en framtid. Kärran - hon som joggar, och faktiskt tycker att det är kul!
Förvånande, minst sagt.
Jag börjar tro på mig själv, vårruset är inte så långt borta helt plötsligt. Jag kan nog fixat!

Väl mött

Details in the fabirc

Ikväll är det torsdag, vilket innebär VAMPYRKVÄLL. Äntligen får jag och Emelie till vårat torsdagsmys med popcorn och Vampire Diaries.
Kan inte bli bättre.
Dock vet jag att Jocke kommer sitta där och småhåna oss genom hela timmen. Men då får han göra det. Inte mitt problem alls.

Känner mig superdupernöjd eftersom jag har börjat skriva på min hemtenta. Nästan klar med en fråga. Skönt att man improviserar lagomt mycket. Det känns ju faktiskt lite som att det är halvt omöjligt att kugga på den här tentan. Skönt.

Funderar på om jag ska ge mig ut och inviga mina nya skor... om ett tag. lite mer Pierre Riviere först kanske. Och varför inte lite Lauvås och Handal när vi ändå är i gång. I'm on fire!

Väl mött

I'm Edward Scissorhands

Småbakis en onsdag. Jag gillat! Bäst att Snäppis taggar mig till att träna, det kommer bli jobbigt, men skönt efteråt.
Läste precis en sjuk rolig lista i friskispressen om varför jympa är som sex.. Att man kan göra det på egen hand, i grupp, man får träningsvärk, man är nöjd efteråt och längtar redan till nästa gång samt killar som går ut stenhårt. Jag skrattar fortfarande.

Jag har ju tvekat mycket över mitt framtida yrkesval... Så igår tänkte jag att jag skulle bepröva mina saxtalanger. Vi satt allesammans och drack vin. Martin var långhårig och jag hade en sax. Taget.
Sjukt nöjd över mina skills. Jag ska bli frisör i mitt nästa liv. Spana in sjukt snygg frilla på pöjken.

Vin och en sax och kreativitetn flödar!
Ett litet tillägg: jag gjorde det utan kam! iskallt

Nu är det träningsskorna på!
sen ska vi opponera PM. Mycket nöje.

Väl mött.

Kings of the street

Har haft en otroligt produktiv morgon. Jag blir så nöjd över mig själv. Jag har tvättat en massa! inklusive mina skor, vilka ändå inte blev nå rena, bara extremt blöta. Jag har sorterat ut alla äckliga och trasiga strumpor och jag har rensat upp bland alla meningslösa och meningsfulla papper som legar överallt. Och dammsugit. Nu känns det bra.
Jobbigt bara att pierre har legat och stirrat på mig med onda ögon hela morgonen. Han skriker "läs mig, för jag är såååå intressant". Men jag vägrar. Det skapar lite ångest. Fast jag vet att det löser sig. Om man skjuter upp det tillräckligt mycket kanske det försvinner. Jag har kommit på att jag verkligen borde sätta igång med läkemedelsräkningen snart. Ännu mer ångest. Det är inte bra att ha det såhär slappt. Man blir slö.
Det värsta med morgonen var att ingen hade handlat åt mig, så jag fick improvisera ihop en frukost. Jättetråkig, men jag blev mätt och glad iallafall...
Idag ska jag handla massa mat!

Nu bär det av till intressant föreläsning med JD. Men det är inte rumba!

Väl mött

Just a memory

Äntligen hemma igen!
Och det är VÅR i mitt underbara Uppsala! Snön är ju nästan borta. Jag kan inte vara lyckligare.
Tussilagojakten börjar NU!

Väl mött

Shoe laces untied

Har varit mycket produktiv idag. Eller jag har iallafall gjort det jag planerade att göra. Jag var uppe tidigt sprang! Det är helt ok för mig att skryta om det eftersom det är jättejättetråkigt och jag hatar och är jättedålig på att springa. Det ska det dock bli ändring på eftersom jag idag införskaffade mig ett par nya springskor. Fråga mig inte varför, för jag vet knappt själv. Men dom var fina och det stod faktiskt mitt namn på dom. Så det så!
Hittade dock ingen jacka på min shoppingrunda, så det får helt enkelt bli ett senare problem.
Snart ska jag åka hem hem hem till Uppis igen! Weii!

Bilder från Idre


Renkaos på vägen hem


Riktigt brant backe x2


Städjan


Utsikt


Väl mött

grönblårödsvart

Tre dagar i Idre och jag är helt körd. HELT KÖRD!
Fredag: Snöstorm tvåtusen på toppen. Man såg ingenting och jag gick vilse på toppen ungefär. Inte jättekul åkväder
Lördag: Sol och lite blåst. Jättefint verkligen. Man kunde se hur långt som helst när man stog på toppen och snön var mjuk och härlig. Hittade en kanonbra svart offpist. Jag är mycket stolt över att jag tog mig ner utan att börja gråta efter halva.
Söndag: Sol och NOLL blåst. Ännu bättre! dock minusgrader så backarna var rätt isiga och hårda. Inte lika kul att köra offpist. Jag provade dessutom Lillstrumpans slalomskidor, vilket jag inte gjort på typ minst sex år. Sjukt roligt att åka fort, fort, fort i svarta backar. Mmm I like!
Jag hittade även en ny hobby under min resa. Det är sjukt roligt att kolla på allt drama som utspelar sig i de svarta backarna när ungarna inte vågar åka ner, och föräldrarna ska försöka ta sig ner med dom. Vilket jäkla mission. Och ungarna bara skriker (eller åker skrattande ner på tjärten). Skulle aldrig orka med det. Andra ungar är helt galna. Medan man själv står halvvägs ner för den supersvarta backen och håller på att börja gråta efter mamma för att man inte vill fortsätta, kommer den en liten, liten, jätteliten unge och kör störtlopp ner för hela backen. Känns ju inte helt OK att vara töntigare än dom.
Men nu har jag iallafall åkt båda bräda och skidor så att det räcker för ett tag. Mina ben pallar nog inte mer heller. Dessutom bör min stjärt få vila lite. blåmärkena måste få blekna. Nästa år blir det nog en kudde.

Fick precis ett sms av snäppis. Hon trodde hon kunde springa ikapp ett tåg. Tummen upp för det! Det gäller bar att våga utmana!

Nu blir det födelsedagstårta hos bror.
Imorgon är det back to Uppis som gäller.

Väl mött

RSS 2.0