vinterutansnö

Mörkrets ständiga närvaro bör vara ett tecken på att hösten övergått i vinter, men jag kan inte gå med på det. hur kan det vara vinter när det inte är någon snö ALLS! och det är fortfarande nästan tio enorma plusgrader ute!
Bara för att jag vill mysa till det lite i mörkret ska mina myslampor självklart sluta fungera, en efter en. I skrivande stund är det en tapper sate som hänger kvar. Jag hoppas att han är stark tills jag har fixat nya till de andra. Det ser fruktansvärt dystert ut i mitt fönster nu. Jag blir lite ledsen.

Igårkväll när jag inte kunde somna satt jag och googlade lite. Mitt googlande var något jag verkligen fick ångra. Man måste vara på sin vakt, för på internet finns på tok för mycket information. Om allt. Nu råkade jag få reda på saker som ska hända i böcker och filmer jag planerar att beta av inom kort. Klyftgit gjort!

Imorgon är det dags för vinter, enligt kalendern. Jag ser inga somhelst tecken på detta.

Väl mött

kickar

Jag hade nästan glömt bort det! Hur kunde jag göra det? Det var nu, aldeles nyss, som jag kom på det igen. Jag måste, måste, kolla om jag blir lika knäsvag av den där filmen jag lånade av Siri förra veckan. Chanserna är små, men möjligheten finns. Jag håller tummarna.

Det är bara måndag förmiddag och jag känner redan nu att denna vecka kommer blir riktigt lång.
Jag kanske kan leta rätt på nästa bok att underhålla mig med. Då kommer tiden dock att gå aldeles för fort... dagens i-landsproblem.

Väl mött.

Omstart

Ibland måste man ta steget. Man måste uppgradera sig själv. Jag får den känslan varje söndag, då när den där välkända söndagsångesten smyger sig på.
Ett sätt att uppgradera sig själv på är att starta om sin blogg. Det här med bloggandet är ju ytterst viktigt här i livet. Ooh ja! Gullvivanshallonhäck ligger alltså på hyllan. Nu är det klyftigatankar som gäller, och sånna har jag måååånga att bjuda på.
En omstart. Precis vad jag behöver.

Idag ska det föreställa första advent. Men det går inte att trolla fram julkänslor när snön lyser så extremt med sin frånvaro. Ge mig minusgrader och snö.
Hanna fixar dock lite julstämning med sitt pepparlalshus.


Väl mött.

RSS 2.0