HURRA!!

HURRA, HURRA! IDAG ÄR KLYFTANS FÖDELSEDAG!
Det borde firas med allmän flaggdag. Och helgdag. faktiskt.
vi kör på statistikföreläsning istället.

Jag skulle vara duktig idag och komma tidigt till skolan för att skriva ut åhörarkopior till dagens föreläsning. Dock upptäckte jag att jag är för oteknisk för att förstå hur hela systemet fungerar. Plus att skrivarna som vanligt inte fungerar. surprise!!
Nu vill jag inte gå på föreläsningen längre. pitt.

Idag är det fredagsmys som gäller. och Amanda Jenssen. underbart!

Taggad inför tre mil skidor i snöstorm imorgon.

Väl mött

Kvalitativ metod!

Imorgon är det tåget till Falun igen. Jag fick lite smått panik och kom på "tänk om tåget blir inställt!!" Så jag blev tvungen att kolla på SJ:s hemsida, men det var lugnt. Massor av tåg var inställda, men inte mitt! Tjoho, ibland har jag flyt. Och imorrn blir det Amanda Jenssen. KANONBRA! Det ser jag fram emot jättejättemycket. Nästan mest av allt på hela helgen. För jag vet att lördagen kommer vara en lång pain in the ass. Fast jag får ju skylla mig själv när jag inte har tränat tillräckligt.
Jag har dessutom kollar på trailern för Alice i underlandet typ fyra gånger idag. Jag funderar på om den ska ses som en slags start på tentafesten sen. Det skulle kunna bli überbra. Faktiskt. Ibland kommer jag med fina idéer. Först bio sen vin och mat. Det finns inget som kan gå dåligt då. På tal om überbra är det av yttersta vikt att man inom en snar framtid tar sig lite fredagslyx på smålands. Efter tentan kanske?

Jag har biljettet till rockgasken! Tjohej. Frågan är bara hur tentapluggandet, PM-skrivandet och allt det andra ska hinnas med. Pluspoäng är att jag numera får LÖN den 25e, inte bara CSN. Jag gillar livet. Ibland.

Väl mött.

skoltrött

Igår: jag mådde soppåse, som vanligt. Hade ångest över allting. Ville inget.
Idag: det känns lite bättre. Jag har fått lite hopp.
MEN! Det dog när jag insåg hur mycket grejer jag verkligen ska hinna med. Det är helt stört vad dom tror att man har mycket tid över till att göra uppgifterna dom ger oss när vi har föreläsningar hela dagarna. (plus webbföreläsningar)
Det är liksom en utmaning att försöka ha något slags liv utsanför skolan överhuvudtaget. Hur ska detta gå?
Nyss kom jag fram till att jag kommer verkligen inte hinna plugga till någon av dom två tentorna som är jättesnart. Jag fattar inte ens vad tentorna ska handla om. Är jag helt efterbliven eller bara lite?
Och hur ska jag hinna med allt. Jag tänkte säga att jag får magsår, men det får man av bakterier, inte stress. men magkatarr iallafall och lite metabola syndromet. Svettigt är det iallafall och huvudvärksframkallande.
Ge mig lite ledigt för en gångs skull! snälla.

väl mött

supplies

Ibland går man runt och väntar på att det ska inträffa. man tänker: NU, idag, det kommer hända! Jag känner det på mig.
Men absolut ingenting händer. Man väntar och väntar, och ger nästan upp. Det blir en ond spiral. Ju mer man väntar desto mer får man vänta. Det blir olidligt tillslut. Inget händer alls, överhuvudtaget. BLANKT
Sen, helt plötsligt händer det bara, när man minst anar det. Det blir som en chock.

Fortfarande 16 grader på mitt rum.
fulltpåkläddmedtvåtäckenisängen-kallt

Idag är det tisdag och imorgon börjar jag itne förrän kl 10.15 det är lycka i små portioner.

väl mött

beeäämsee

Har cyklat till BMC för första gången på jääääättelänge. Och jag har saknat det. Det är så vackert att cykla ute. Det är massor, massor, massor av snö och SOLEN SKINER. Detta resulterar dock i en miljard minusgrader. När jag nådde fram till BMC hade kroppen frysit fast i en cyklar-position. NICE. och innepå BMC hänger en massa jurister. Vad gör dom där? Vad har hänt under dessa fem veckor? Jag gillar iallafall att vara tillbaka!
om några veckor är det ju slut på BMC-hänget igen. Då ska vi beblanda oss med lärarna på blåsenshus. jagvillinte,jaggillar beeäämsee ochvillhängadärjämt! Jag har ju lärt mig hitta nu ju!

Det är måndag, starten på en ny vecka och snoooorkallt. Jag trodde det skulle bli vår!

Väl mött.

99 luftballoons

Idag har jag införskaffat mig MASSOR av ballonger till morgondagens kalaaas! Det kommer bli fantastico! Min överraskning till mig och snäppis är en av mina personliga favoriter. hihihi. Imorgon ska det bakas kaka hela dagen. MUMS. och ALLT kommer innehålla choklad, I like. mumma.

Jobbet kändes bra idag. Jag är faktiskt taggad inför att jobba i helgen. Det kommer gå så braaa.
Jag känner att allt är på en liten uppåtkurva just nu. Bara jag fixar frågorna till måndagens seminarium så är det ju klappat och klart! underbart.

Imorgon är det slutbedömning på praktiken. ooh. vi håller tummarna.

väl mött!

nekrooooser

Oh vad jag borde sova tidigt ikväll. Egentligen är jag trött, men känner ingen direkt motivation till att sova. Imorrn är sista dagen på praktiken och jag borde se till at göra så mycket som möjligt då. Jag blir lite stressad när jag tänker på det. Det tråkiga är ju att ha Calici på avdelningen, så den är stängd. Inga nya patienter och de som ligger inne blir bara färre och färre. Finns liksom ingenting att göra riktigt. Så jag borde tokförbereda mig till min slutbedömning så att jag inte gör bort mig totalt. Sätt den liksom! Jag har gjort lite självstudier på trycksår. Och OH! vad ja blir impad på rådnader, blåsor, sårhålor och nekroser. Det är så äckligt och faschinerande på samma gång. Man kollar med skräckblandad förtjusning. Jag är äcklig jag vet, men sår (gärna infekterade och nekroserade) faschinerar mig något fruktansvärt.

Väl mött!

KALAS PÅ FREDAG!

Gårdagskvällens kalasplanering gick lite över styr. Det blev många roliga och tokiga ideer som dök upp. Detta kan bero på den extrema trötthet som låg i luften. Ett är iallafall säkert, och det är att det kommer bli ett kanonkalas! Taggade till tusen.
Så på fredag är det bara att ta på sig partyskorna, ladda med ett gäng kalla öl (alt, en vinare, cider, whisky, mäsk, hembränt eller vad man nu ämnar förtära i vätskeväg under kvällen), slå in två vackra paket (ett till mig och ett till snäppan), fixa till dig till tänderna, ta fram partystämningen och kom hit för en riktigt härlig kväll!

Väl mött.

fjorton dagar till tretton

Solen skiner och vädret är underbart! Otroligt nöjd över min joggingtur tidigare idag. Det resulterade dock i att jag känner mig helt slut nu, och jag kommer ju garanterat gnälla över onda benhinnor inom kort. Men det var det värt.
PMet går framåt men det känns som att det är en rejäl bit kvar. Plus att det är ju inte det enda som ska göras. Det finns ju massa annat skoj pluggeri att gräva ner sig i. oh yeees.
Kanske lyckas jag lite bättre på ackis de här sista tre dagarna. Jag håller tummarna.

om två veckor är det dags igen, OH vad jag längtar!

Väl mött


ADIDAS

Nu har jag bokat biljetter till amanda jensen nästa fredag! Jaaa, hipp hurra vad bra! Nu fattas ju bara att man ska hämta ut dom också. Eller att komma ihåg det. Och sedan komma ihåg att ta med dom hem sen. Det är mycket att hålla reda på ibland.
Jag känner mig nu mycket mer bekväm med tillvaron. Kan bero på att mitt internet behagar att fungera igen, att jag har varit ledig i helgen (och haft kul), och sist men inte minst att jag kommit igång med det där PMet som har legat som världens tyngsta sten på mina axlar. Dessutom känns det som att jag faktiskt har lärt mig något någonstans. Jag kanske inte är så tappad bakom en vagn som jag tror trots allt. Eller ja, lite kanske men man kan väl få drömma och hoppas lite.
Insåg idag under min allahjärtansdag-dejt med johan och emelie att dom också är väldigt negativa till nuvarande kurs. Den ÄR inte kul. Inte alls. Den är seg, tråkig och dum! Är dock fortfarande rätt nervös inför min slutbedömning på fredag. Fast.. Då är ju inte min lärare med med sin dömande blick och nedsättande kommentarer. Jag ska dessutom vara lite mer förberedd denna gång. COME ON liksom, jag kan ju det där! I hope.

Jag får ta en sak i taget. Jag ser fram emot fredag, det kommer bli kul. weii!

Nu ska PMet skrivas klart och jag är så peppad!
det är iallafall ingen fosterställningskänsla. än
När jag är klar med PMet har jag bestämt att jag ska belöna migsjälv med en ny väska. Det är jag värd så otroligt mycket.

Väl mött

icecold

Fick gå tidigare från ackis. Skönt. Fortfarande trött på exakt allt. Täcket-över-huvudet-i-fosterställning. Den känslan ungefär. Gjorde en macka och var otroligt glad att jag hade min goda blåbärssoppa. Kommer in på mitt rum och upptäcker att det var ju idag Vampire Diaries började. Vilken extrem tur att jag hann hem och på med tvn i tid.
Hur kunde vampyrerna bli så extremt heta? Och varför finns inga här??
Lite vampyrer skulle nog ge lite spänning i tillvaron. En aning.

Imorgon är det fredag. Äntligen helg.

väl mött.

handenpåhjärtat

Igår tänkte jag att jag skulle skolka från min kvällskurs, skylla på sjukdom. Ligga hemma och sova istället.
Kommer till EBC och det siter en lapp på dörren. "Inställt PGA sjukdom". Kan man bli mer irriterad?!


Den 17 mars kommer Elias And The Wizzkids till V-Dala. tjohej!

Väl mött!

Sur tjej.

Ångest och depression. Vad ska man med livet till om man inget vet och inget vill. Ingen motivation och inget är kul.
Dessutom är det ett utbrott av vinterkräksjukan på min avdelning på praktiken. ooh! Motivationen steg just jättemycket.
Tänk om... det finns många tänk om...
Idag är det tisdag, det är februari. Jag är värd en semla! Speciellt eftersom jag är på dåligt humör.
Fick ett vykort från marocko idag. Orättvist. Fast det var storm enligt författaren, så det kändes lite bättre då.

Nu ska jag äta semla, läsa i min nya bok (som inte handlar om vampyrer) och sen sova. Skönt.

Väl mött.

Blodbad

Idag lyckades jag, för ovanlighetens skull, skära sönder ena fingret. Som ett enormt papercut, fast på en stor tjock plastbit. Det var blod överallt. Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på hur det kändes. Varför är jag född med tjugofem tummar i mitten av mina fjorton vänsterhänder? Inte helt rättvist. Jag har på tok för många ärr på kroppen. Dessa är alla ett bevis på att jag inte borde hanskas med något som inte är försett med ludd, vadd, har säkerhetsnät/-lina, madrass att landa på och totalt omöjliga att skada sig på. Allt som ger upphov till smärta, blåmärken, bulor och blodutgjutelse verkar ha en förkärlek för mig.

Jag har kommit fram till att det är måndag alldeles för ofta. De återkommer med för hög frekvens och med för hög intensitet. Lördagar borde utgöra majoriteten av veckans dagar. Eller kanske fredagar. Det är valfritt. Det jag menar är att variationen mellan helg och vardag inte behöver vara just varierande. Vardagen kan komma lite sådär ibland.
Jag funderar en aning på vart min motivation och energi har tagit vägen. Den är som bortblåst.

Imorgon är det iallafall inte måndag längre och jag har sovmorgon. Jag borde försöka sova nu en stund.

Väl mött.

Det var fint vääääder

Vaknade tidigt av att solen sken in i mitt rum. Årets härligaste dag och jag har INGA SKIDOR här!! Varför, frågar jag mig själv en miljon gånger. Kollade LA Ink och jag vill tatuera mig nu på momangen. Åh, det är ju så läckert, läckert, läckert! Dom är ju så extremt, fruktansvärt bra på det också.
Vi tog sedan en lååååång promenad i solen till håga. Otroligt vackert och skönt. Massa sol och ljus och underbart. Och skidspår som tittar på mig med en beskyllande blick. tjugo dagar kvar tills det gäller.
Oh, kom på att det måste fixas konsertbiljetter inom kort, så dom inte försvinner. Det vill vi ju inte!


Emilia påväg upp på högen



Hanna och Lottis njuter av soooolen!

Väl mött

maaajong!

Fredagsmys hemnma hos bror igår med tacos och majong. Jag vill ju inte skryta, men jag var en hejjare på det spelet. Eller. jag var den som snabbast lärde mig förstå vad de olika brickorna motsvarade för siffror. Endel är helt enkelt inte lika snabbtänkta som jag.

Ikväll blir det vindrickning och VELVET! Kanon!

Väl mött

1000 apor

Mina planer brukar gå i stöpet. så även denna morgonens spinning. Det får bli något imorgon istället. Det är skönt att sova.
Jag somnade så fort jag la huvudet på kudden när jag kom hem igår. Ungefär tjugo minuter efter att jag somnat väcks jag av telefonen. Tydligen kände alex schulman ett starkt behov av att berätta att punk inte är nå bra. citat: "man hör inte vad dom sjunger". Då är det ju bättre att gå på lokal och träffa jämnåriga. hahaha
Sedan var jag tvungen att kolla på Seinfeld för att kunna somna... Inte helt OK.

Väl mött

ripping wings off of butterflies

Anatomi - Jag skrattar tentan rakt upp i ansiktet. HAH!
booyackashao!

nu börjar dimman lätta.
jag ser ljuset.
jag orkar lite till.
Det där gjorde min dag

Mer plus!
Idag har jag gymat för första gången på länge.
Jag har bokat en tatueringstid.
Jag ska köra intro i kassan imorrn.
Kickass!

väl mött!

RSS 2.0