recover.

Förlorade min nattjobbaroskuld utan några större motgångar. Somnade inte en enda gång. Blev typ knappt trött. Detta kan ju bero på att vi satt ner i sammanlagt tio minuter under hela natten. Den ena patienten efter den andra byttes ut, samt åkte akut på operation osv osv osv. En bra natt ändå. Och jag upptäckte hur jag liksom blev lite chockad över hur det helt plötsligt var ljust ute. Och det luktade sommarregn. Det kändes som sommar. Det gjorde mig glad.

Nöjd över nattens prestationer bytte jag om och åkte hem. Jag som trodde att jag inte var trött... Nu har jag insett att man faktiskt kan somna while biking.... Eller nästan iallafall. Tog mig upp för trapporna och stupade nästan i samma sekund som jag klev innanför tröskeln.

Vaknade efter 5 timmars sömn, gjorde i ordning semlor. Sen kom Johanna The Globetrotter med jordgubbar och så fick jag världens bästa frukost.

Nu är jag åter trött, men jäkligt sugen på det där med att jobba natt. Kan tänka mig att bli en nattsyster, jag. Man får typ massa dagtid över som man kan spendera med att umgås, träna och baka. Hur. Bra. Som. Helst.

Väl mött!

ps. Ulrika ringde och frågade om jag kunde hoppa in och jobba inatt. Och även fast jag hade funderat på det och var lite sugen på det så sa jag nej. Nu ångrar jag mig lite smått.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0